söndag 29 mars 2009

Politrucken

I TV's agenda framträdde socialdemokraternas ekonomitalesman Östros för att ge sin syn på det pågående spektaklet. Intrycket av framträdandet är att Östros framstår som en sann politruck utsänd att försöka försvara socialdemokraterna i det pågående gatloppet. I ena meningen är han kritisk Wanja Lundby-Wedin och i den andra uttalar han sin respekt. På varje fråga försöker han slingra sig och få fokus på något annat.

Patetiskt är också försöken att i välskräddad kostym och korrekt knuten matchande slips försöka framstå som en genuin arbetare. Hur i all sin dar tror Östros att han ska få någon som helst trovärdighet?

Efter en genuin avrättning i from av kommentarer från Göran Greider småler Östros och försäkrar med klar stämma att den socialdemokratiska ideologiska kompassen ligger fast.

Alliansen är att gratulera som har politruck Östros som motståndare. Göran Greider utryckte något om att det nog försvann 2% i opinionsundersökningarna efter Östros undanglidande svar och nog kan det ligga något i detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar