söndag 24 maj 2009

Kommunistledare Ohlys demokratiföraktande vänner

I DN, http://www.dn.se/sthlm/valarbetare-misshandlades-i-skarholmen-1.872113, kan vi läsa om hur vänsterns demokratiföraktande huliganer burit sig riktigt illa åt. Vandalism och misshandel är vad som skett.

Det som är mycket anmärkningsvärt är att Vänsterpartiets studentorganisation, "Vänsterns Studentorgansiation", står bakom "Nätverket mot Rasism" som är den organisation som är direkt ansvarigt för misshandeln och vandalismen.

Att kommunsitledare Ohly har det svårt med de demokratiska grundprinciperna är ingen nyhet men det som åter är så svårt att förstå är hur socialdemokrater och miljpartister kunnat bjuda in till den nära alliansen med kommunistledare Ohlys ur demokratisk synvinkel mycket tviveaktiga parti.

Nu kräver demokratisk anständighet att partiledare Sahlin och språkrören Wetterstrand och Eriksson kraftigt agerar och deklarera sin avsky mot sin tilltänkte alliansbroders studentorganisation.

1 kommentar:

  1. Inte för att jag fattar vad ledaren för det reformistiska och därmed ickekommunistiska vänsterpartiet har att skaffa med det som eventueltl hände i Skärholmen idag, men du har kanske bevis som ingen annan har för att NMR faktiskt var inblandade???

    SvaraRadera